На «Ягодині» ні поліція, ні бар’єрне огородження смуг руху не можуть впорядкувати черг

15 Липня 2017, 15:25
4412

У п’ятницю, 14 липня, під час засідання ради оборони області розглянули питання щодо функціонування міжнародних пунктів пропуску для автомобільного транспорту «Ягодин» та «Устилуг», сервісних зон для їх обслуговування, а також існуючі проблеми та хід їх вирішення.

Про це інформує відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

За словами першого заступника голови ОДА Олександра Степанцова, на міжнародних пунктах пропуску й раніше були черги, а зараз, із впровадженням безвізу, вони лише збільшилися.

Наприклад, на «Ягодині», аби стабілізувати ситуацію, встановлено бар’єрне огородження смуг руху, що вартувало 350 тисяч гривень. Однак, ситуація не змінилася: недобросовісні водії й надалі порушують правила дорожнього руху. Як результат, виникають затори, навіть пошкоджено трос.

«Прошу працівників Національної поліції звернути увагу на проблему та активізувати роботу в даному напрямку. Ми можемо звести Берлінську стіну, але порядку не забезпечимо.

Вже витрачено до 400 тисяч гривень. Тому в першу чергу потрібно боротися з порушниками правопорядку.

Як приклад, у Польщі взагалі немає бар’єрного огородження. Однак, виїхавши за межі смуги, штраф – 100 злотих», – зазначив Олександр Борисович.

Своєю чергою, заступник начальника Головного управління Національної поліції у Волинський області Сергій Козак погодився з критикою.

У той же час зауважив, що на міжнародних пунктах пропуску складно психологічно виконувати посадові обов’язки, але ситуацію намагаються контролювати.

Разом із тим, на «Ягодині» складають від 5 до 7 протоколів щодня за порушення правил дорожнього руху та явних результатів не спостерігається.

Коментарі
15 Липня 2017, 21:19
В ПОЛЬЩІ ДО ВІДОМА ПАНА СТЕПАНЦОВА ПОЛІЦІЯ НЕ БЕРЕ ХАБАРІВ ЗА ЧЕРГУ А ПОЛІЦІЯ УКРАЇНИ РЕФОРМОВАНА АВАКОВИМ ГРИБЕ КАПУСТУ ЛОПАТОЮ РАЗОМ З РІШАЛАМИ І ТОМУ ЛЮДИ НЕ ВИТРИМУЮТЬ І ЇДУТЬ РІЗНИМИ ШЛЯХАМИ ЯК ТІЛЬКИ МЕНТИ ПЕРЕСТАНУТЬ БРАТИ ХАБАРІ З ЧЕРГОЮ БУДЕ ВСЕ НОРМАЛЬНО З ЧЕРГОЮ
15 Липня 2017, 21:33
Може мені вернутися? І продажних ментів не буде? Немає попядку хверху не буде його і на черзі
16 Липня 2017, 12:33
Гнати авакова і нового начальника любомльської поліції треба. Поліцаїв ніхто не боїться. Тоді нахрена ми їм гроші(зарплату) платим. На мило Поліцію. 7 протоколів за день то смішно. там 7 машин по встречкі поїхало ? підараси даже протоколи на можуть написати
16 Липня 2017, 23:44
при чому там поліція як немае добра на контробанду сигарет то черг немае .А поліцаїв боятися не треба і не треба поливати брудом там е хороші працівники .
16 Липня 2017, 23:46
на тебе кабан протокола написати то ти зразу в штани наробиш
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024