На Любомльщині працюватиме «Школи майбутнього пенсіонера»

14 Липня 2017, 08:30
1239

Для покращення поінформованості працюючих осіб, підприємців, а особливо людей передпенсійного віку, щодо державної політики у сфері пенсійного забезпечення, роз'яснення чинників, які впливають на розмір пенсії, у Шацько-Любомльському об'єднаному управлінні Пенсійного фонду України Волинської області започатковано «Школу майбутнього пенсіонера».

Завданням «Школи майбутнього пенсіонера» є формування у громадян відповідального ставлення до пенсійного майбутнього, сприяння в оформленні документів, необхідних для призначення пенсії, скорочення термінів призначення пенсії, – повідомляють на сторінці Шацько-Любомльське об'єднане управління Пенсійного фонду у Фейсбуці.

Заняття відбуватимуться як у приміщеннях управління, так і на підприємствах, установах, організаціях Шацького та Любомльського районів.

На «уроках» спеціалісти об’єднаного управління нададуть практичну допомогу, провівши попередню правову оцінку документів, які стануть базою для нарахування пенсії, нададуть практичну допомогу у витребуванні необхідних документів, проведуть перевірку достовірності наданої інформації, сформують підготовчу пенсійну справу, проінформують про дату та результати звернення, проінформують про право на добровільну участь у системі загальнообов'язкового пенсійного страхування та про можливість отримання послуг дистанційно.

Тож, запрошуємо прийняти участь у наших імпровізованих «заняттях» всіх бажаючих, а особливо тих, у кого пенсійний вік настане у 2017, 2018 роках.

Найближчі заняття «Школи майбутнього пенсіонера» відбудуться в м. Любомль 14 липня з 11 до 13 год. (приміщення об’єднаного управління за адресою вул. Костельна, 5).

Про дату проведення наступних занять буде повідомлено додатково.

Детальнішу інформацію про вказані заходи можна отримати за тел. (277) 2-31-88 – Любомльський сектор обслуговування громадяню

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024