На ягодинських «рішал» черги відкрили кримінальне провадження

06 Липня 2017, 14:00
2021

Нещодавно підрозділом внутрішньої безпеки Держприкордонслужби України спільно із співробітниками Управління Служби безпеки України у Волинській області та військовою прокуратурою Луцького гарнізону викрито протиправну діяльність групи цивільних осіб, які перед пунктом пропуску «Ягодин-авто» здійснювали систематичне вимагання коштів за проїзд авто поза чергою за 400-1000 гривень.

До протиправної діяльності зазначені громадяни намагалися залучити окремих співробітників Луцького загону, – інформує Держприкордонслужба.

Спільно правоохоронці затримали «на гарячому» цивільну особу під час одержання чергової частини неправомірної вигоди у розмірі 900 гривень за пропуск поза чергою транспортних засобів.

Затриманий у подальшому мав намір схилити військовослужбовців до службових зловживань за частину отриманої ним матеріальної вигоди.

Детальніше читайте ТУТ: «Перед «Ягодином» зловили на гарячому «рішал» черги»

Варто зазначити, що співробітниками внутрішньої безпеки прикордонників та СБУ задокументовано неодноразові факти вимагання та неправомірного отримання цивільними особами коштів за пропуск автомобілів поза чергою, зазначені матеріали досліджуються у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.3 ст.368 та ч.2 ст.369 КК України.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром