У поліцейських Любомльщини новий очільник

04 Липня 2017, 22:43
4016

У вівторок, 4 липня, в актовому залі райвідділу поліції відбулося представлення перед працівниками тимчасово виконуючого обов’язки начальника Любомльського відділу поліції Віталія Мархальчука.

Наказу про його призначення ще немає, він поки направлений сюди у відрядження.

Попереднього начальника Анатолія Дружука тим часом теж направили у відрядження у Турійський район, де він тимчасово виконуватиме обов’язки начальника. 

Про підполковника поліції Віталія Мархальчука, який з 8 серпня 2016 року очолював Шацьке відділення головного управління національної поліції у Волинській області, пише Район.Шацьк.

Біографічна довідка

Віталій Вікторович народився 4 липня 1975 року в смт Млинів Рівненської області. Закінчив Івано-Франківське училище міліції МВС України, вищу освіту за спеціальністю «правоохоронна діяльність, правознавство» здобув у приватному вищому навчальному закладі «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука»

У правоохоронних структурах працює з 1994 року.

Розпочинав професійну діяльність в органах міліції Рівненщини - з виконуючого обов’язки дізнавача групи дізнання, працював старшим оперуповноваженим, оперуповноваженим, начальником сектору, згодом очолював Гощанський, Зарічненський районні відділи управління МВС України в Рівненській області.

З 2013 року Віталій Мархальчук працює в правоохоронних органах Волині.

Протягом трьох років очолював Іваничівський, Горохівський районні відділи міліції, Нововолинський міський відділ 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024