Кордон: місцевих контрабандистів зупинили постріли

04 Липня 2017, 16:57
2403

У понеділок, 3 липня, прикордонники відділу «Рівне» Луцького загону відпрацьовували наявну інформацію оперативних прикордонних підрозділів.

У результаті поблизу державного кордону було виявлено двох осіб, які, побачивши охоронців кордону, вдалися до втечі, – інформує Держприкордонслужба України.

На вимоги прикордонного наряду порушники не реагували і тільки після попереджувальних пострілів у гору зупинилися та були затримані. Правопорушниками виявилися 35-річні жителі Любомльського району.

Згодом, неподалік місця затримання осіб, службовий собака вивів прикордонний наряд на викопану у землі та прикидану гіллям схованку, в якій знаходилося 12 ящиків сигарет, замотаних у чорний поліетилен та підготовлених для переправлення через річку Західний Буг.


Також у схованці було виявлено радіостанцію та дерев’яну кладку, за допомогою якої правопорушники, не залишаючи слідів, перетнули контрольно-слідову смугу.


Наразі 6 тисяч пачок тютюнових виробів та радіостанцію вилучено, на порушників прикордонного законодавства складені адміністративні матеріали з подальшим направленням до суду.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024