Доньці загиблого Героя на день народження подарували тижневу мандрівку у Чехію

03 Липня 2017, 14:38
2849

22 червня Маргариті, яка разом із мамою, братиком і сестричкою проживають у селі Полапи, доньці Олександра Грошева, виповнилося 9 років.

Її тато, солдат Збройних Сил України, зник безвісти у січні 2015 року під час боїв за Донецький аеропорт, а згодом ідентифікований за експертизою ДНК серед загиблих.

Героїчний батько дівчинки посмертно був нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Однак дітям, які залишилися напівсиротами, жодні нагороди не зможуть замінити живого татуся.

На день народження дівчинка мріяла отримати сюрпризи. А ще вона ніколи не була за кордоном. Дуже хотіла б колись побачити Париж та Ейфелеву вежу.

Меценати для солдата втілили в життя одну з мрій Маргарити – подарували тижневу поїзду у столицю Чехії Прагу.



У неділю, 2 липня, волинська група, у кількості 12 осіб, від’їхала за кордон.

«Сьогодні до Луцька з'їхалися діти Небесного Легіону, що проживають у семи районах нашої області, аби згодом вирушити до Львова, де на нас чекав комфортний автобус компанії «Реґабус».


Для шести діток – це перша поїздка закордон! Меценати для солдата виражають щиру вдячність друзям з «Української Європейської Перспективи» за сприяння та підтримку цієї ініціативи! Бажаємо гарного відпочинку і несамовитих емоцій усім учасникам!» – написав волонтер Руслан Теліпський на своїй сторінці facebook.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024