У новинах на «1+1» на всю Україну показали оригінальне освідчення на «Ягодині»

20 Червня 2017, 12:02
5263

Розіграш вдався та завершився щасливо – дівчина відповіла «так» на пропозицію одруження.  

Прикордонники затримали двох українок на пункті пропуску «Ягодин» у Волинській області. Матір і донька нібито намагалися провезти на територію своєї країни з Польщі наркотики, йдеться в сюжеті ТСН за понеділок, 19 червня.

Детальніше читайте тут:  Відео «Ягодин»: їхала привітати коханого, а попалася на великій партії наркотиків

На чорний Volkswagen зреагував службовий собака. За кермом машини була Оксана Тичковська, поряд – її мама Тетяна.

Прикордонники запросили жінок у спеціальний бокс для ретельного огляду автомобіля. Там із паливного баку дістали пакунок із невідомою речовиною, а в салоні знайшли підозрілі пігулки. Силовики почали говорити про психотропні речовини та строк покарання за це – від 3 до 6 років в'язниці. 

Щойно справа підійшла до затримання – двері ангара відчинилися і до боксу зайшов чоловік зі 101 трояндою та обручкою. Наречений Оксани, випускник академії держприкордонслужби Юрій пояснив, що ця півгодинна «спецоперація» є всього лиш розіграшем задля ефектного освідчення.

«Я тебе люблю. Ти вийдеш за мене заміж?», – звернувся він до приголомшеної дівчини. «Так», – відповіла вона.

Вже після поцілунків та келиха шампанського наречена розповіла, що по-справжньому хвилюватися почала лишень тоді, коли заговорили про ув'язнення.

«У мене уже все життя.. Думаю, які наркотики», – зізнається вона. Юрій зізнався, що йому «хотілося якогось екстріма», на що Оксана додала, що хотілося йому – не їй.

Керівництво прикордонників повідомило, що про розіграш було в курсі та навіть допомагало, але на камеру коментувати цей випадок не хоче. 

 

Коментарі
21 Червня 2017, 19:23
Молодятам бажаємо, живіть щасливо в злагоді і мирі!!!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39