Як вітали любомльських медиків

18 Червня 2017, 14:30
5124

Традиційно у третю неділю червня відзначають День медичного працівника.

З нагоди професійного свята у п’ятницю, 16 червня, в актовому залі ТМО Любомльського і Шацького районів відбулися урочистості.

«Наша праця є однією з найгуманніших та найпотрібніших у суспільстві, адже пов’язана зі збереженням здоров’я людини.

Завдяки зусиллям медиків тисячі пацієнтів змогли подолати важкі хвороби, відчути щастя і радість повноцінного життя, отримати надію на майбутнє», – підкреслив у вітальному слові генеральний директор ТМО Любомльського і Шацького районів Володимир Дибель.

Терпіння та наснаги своїм колегам побажала головний лікар КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги Любомльського і Шацького районів» Тетяна Васенько.


Також людей у білих халатах вітали перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Герасимчук, голова районної ради Микола Сушик, мер Любомля Роман Ющук.

1

За сумлінну працю в галузі охорони здоров’я, професійну майстерність, забезпечення високого рівня надання медичної допомоги жителям району та з нагоди професійного свята багатьох медичних працівників від імені голови облдержадміністрації та керівників району було відзначено почесними грамотами, подяками та подарунками.



1



3





1





4

Музичні вітання для учасників свята, які щоденно піклуються про здоров'я своїх краян, сердечно дарували працівники Любомльського РБК.

2

1


1

1

2

2

3

1







1


2

Коментарі
18 Червня 2017, 19:01
О, бачите як Саша Згоранець з Юрійовичем вітають один одного та сміються - нещодавно непримиренні вороги були.... хемелеони... бридко дивитися на брехню...
21 Липня 2017, 19:39
Бридко не те слово...Там все жалюгідне і нікчемне...Зі всіх на фото тільки Герасимчук і заслуговує на повагу...Решта-перевертні,жополизи і рисовщики...Фу-у-у...
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024