Очільник любомльських мисливців незгідний з коментарем поліції про вбивство оленя

15 Червня 2017, 17:45
3499

На території Шацького району браконьєри застрелили оленя.

У Шацькому відділенні поліції повідомили, що голова Любомльського УТМР Олександр Мікульський при в’їзді в село Заозерне Любомльського району затримав особу, яка застрелила оленя поблизу села Хомичі Шацького району, – пише Район.Шацьк.

У цей же день на території обходу №1 Шацького РО УТМР, в меліоративній канаві річки Прип'ять виявлено тушу вбитої тварини.


Поблизу правоохоронці знайшли й автотранспорт «Тойота Хайлюккс», що належить жителю міста Львів. Як пояснив поліції браконьєр, полював він не сам, а з жителем села Заозерне.

Читайте також: У Шацьких лісах браконьєри вбили оленя.

Олександр Мікульський, голова Любомльської районної організації УТМР, вважає за необхідне спростувати інформацію, подану поліцією.

- По-перше, ми працювали командою і я особисто не затримував особу, яка застрелила оленя. Це зробили єгері. Вони довгий період відстежували трьох браконьєрів зі зброєю, бачили у тепловізор, як цілилися в тварину і навіть чули постріл. Я перебував неподалік і після сигналу єгерів викликав поліцію.

По-друге, двом особам вдалося втекти з місця події, тому, на мою думку, рано стверджувати, що затримали саме того, хто стріляв у тварину. Відомо, що серед втікачів був і власник автомобіля, на нього ж зареєстрована і зброя, з котрої стріляли.

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024