Атовці Любомльщини не писали жодних заяв на отримання ділянок у Згоранах

11 Червня 2017, 20:52
2002

Любомльська громадська організація ветеранів та учасників АТО «Миротворець» офіційно повідомляє, що ніяких запитів щодо надання площ під базу відпочинку на ділянці кооперативу «Заозерне» не надавала.

У номері районної газети «Наше життя» від 27 травня надрукована доволі цікава стаття під назвою «База відпочинку для атовців». Це такий собі звіт депутата обласної ради В’ячеслава Петровича Богдана про зустріч із представниками Любомльської Спілки ветеранів та учасників АТО «Миротворець», – про це йдеться на сторінці facebook Атовців Любомльщині.

Читайте також: «Жителі Згоран, під носом у яких вкрали землю, повстали проти такого свавілля»

 «Інвестор-невидимка взяв в оренду землю у Згоранах, а вже продає її»

«Скандал про дерибан землі біля Малого Згоранського озера дійшов і до обласної ради».

Так, от факти наведені в даній статті м’яко кажучи викривлені. Чия це помилка: депутата обласної ради чи журналіста – нехай вирішують між собою. Отож, підемо по фактам.

Грошова допомога для придбання дров для одного ветерана у сумі 1200 грн виплачувалась у 2016-му, а в цьому році бійці отримали по 1621 грн. І така сума була озвучена на зустрічі.

По питанню надання земельних ділянок теж не все так катастрофічно. У квітні 2017 року проходили збори спілки ветеранів АТО Любомльщини, на яких воїнам було роз’яснено процедуру оформлення та отримання земель для ведення особистого с/г площею в 2 га та 0,12 га під садівництво.

Тоді було озвучено закріплені для учасників АТО площі державного резерву по кожній сільській раді. Оформлення документів у земельному відділі Любомльської РДА проводилось оперативно. А от основна затримка за відділом Держземгеокадастру у Волинській області.

Ми не заперечуємо є і в районі певні проблеми, пов’язані із земельними ділянками. У питанні виділення земельних ділянок під забудову в межах Любомля на позачерговій сесії спільними зусиллями земельної комісії, волонтерів та представників учасників АТО дійшли згоди. Тому чекаємо результатів та надіємося на порядність.

Так, дійсно представники спілки АТО зверталися до депутата обласної ради Богдана В’ячеслава по питанню сприяння виділення земельної ділянки під базу відпочинку для учасників АТО та їх сімей на території Шацького району. Але до чого тут Згорани?

Знаючи про ситуацію відносно земель кооперативу «Заозерне», виділених під санаторій, Любомльська ГО ветеранів та учасників АТО «Миротворець» офіційно повідомляє про те, що ніяких запитів щодо надання площ під базу відпочинку на цій спірній ділянці не надавала.

Звернень від Згоранської сільської ради та представників кооперативу не отримували.

Звертаємося до представників влади різних рівнів, депутатів, партійних осередків. Досить маніпулювати і піаритися на проблемах учасників АТО.

Так, допомога потрібна, і ми обов’язково це відмітимо. Але вдячність звикайте отримувати після виконання обіцянок. У законних і корисних справах для громади справах можете розраховувати на нашу допомогу та підтримку.

З повагою Любомльська ГО ветеранів та учасників АТО «Миротворець».

Коментарі
12 Червня 2017, 01:43
Послухай товариш Гузь, під прикриттям, перестань воювати за свого Захарка і гопкомпанію та ворюгу Згоранського селищного голову.... А покажи Гузь, що ти зробив для атовців крім того що водиш іх по Верховній Раді.... скотиняка ти і твоя гопкомпанія, засрали весь Шацьк і озера всі і піаритесь...
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024