Любомльські лісівники привітали сиріт у Головненському інтернаті

07 Червня 2017, 15:25
1390

Міжнародний день захисту дітей на Любомльщині сяяв дитячими усмішками, майорів талантами – співами і танцями. Та, певно, найдужче з нетерпінням на це свято, як завжди чекають вихованці школи-інтернату селища Головно.

Перебувають тут дітки-сироти та позбавлені батьківського піклування і щиро радіють усім гостям, які приїжджають до них. Адже як ніхто потребують тепла та підтримки.

Тож як і щороку 1 червня делегація ДП «Любомльський лісгосп» із подарунками, солодощами та фруктами відвідала особливий заклад, а саме – 7-А клас. Діти чемно вітаються, беруть за руку, навперебій розповідають про себе. Після спілкування традиційно – концертна програма, де учні залюбки демонструють свої здібності.

1

Як розповідає лісничий Головненського лісництва Сергій Бліндарук, держлісгосп постійно допомагає школі-інтернату – і дровами, паливними, і лісоматеріалом, і озелененням території. А дітки, на чолі із вихователями, відгукуються та долучаються до прибирання лісових масивів від сміття, що і здійснили нещодавно.   


Також з нагоди Дня захисту дітей завітали до сім’ї колишнього працівника лісгоспу, загиблого воїна, учасника АТО – Анатолія Федчишина – зустрілися із вдовою Галиною та донечками. Привітали їх, вручивши грошову допомогу та подаруночки.

Прес-служба ДП «Любомльський лісгосп»

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024