У Любомлі побувала унікальна вишита карта України

02 Червня 2017, 21:24
3667

 

Презентація вишитого полотна, до створення якого долучилися працівники казначейської служби багатьох районів та областей держави, відбулася на завершення свята, приуроченого до Дня захисту дітей.

Розгорнули карту перед присутніми на площі працівники управління державної Казначейської служби України у Любомльському районі Волинської області, одягнуті в яскраві вишиванки, разом із головою районної ради Миколою Сушиком і мером Любомля Романом Ющуком.

Представниця місцевого казначейства розповіла про всеукраїнську казначейську акцію «Вишивана моя Україна», яка була започаткована з нагоди 25-ї річниці незалежності України.

1

1

1

Вишита карта України мандрує нашою країною з міста в місто. Побувала навіть на Сході в зоні АТО. З Ковеля її передали в Любомль і відразу після заходу карта помандрувала в Шацьк.

Ідея акції «Вишивана моя Україна» полягала в тому, що працівники територіальних органів казначейства власноруч вишивали карту нашої Батьківщини притаманними для кожного регіону орнаментами.

2

Полотно передавалося з регіону до регіону, вишивка доповнювалася новими візерунками. Почалася акція у Донецькій і Луганській області.

Маршрут пролягав всією Україною і тепер дістався Любомльщини.


 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром