Дев’ятикласники презентували виставу «За двома зайцями»

25 Травня 2017, 13:11
4804

У вівторок, 24 травня, учні 9-Б класу ЗОШ №2 м. Любомля подарували гарний настрій учителям та учням старших класів. Вони підготували виставу за мотивами п’єси Михайла Старицького «За двома зайцями».

Про це йдеться на сайті навчального закладу.

Школярі майстерно перевтілилися в театральних героїв: Проню Прокопівну (Вікторія Філімонюк), Свирида Петровича Голохвостого (Ілля Мохнюк), подружжя Сірків (Артем Комов та Ольга Веремко), Секлиту Лимариху (Анна Климович), Галю Лимаришину (Дарина Шовкова), Степана (Олександр Горщарук), Химку (Оксана Король), Настю та Наталку (Анна Прокопчук та Марія Пилипчук), Смика (Андрій Сікора), Пляшку (Олег Остапюк), Марту-бублейницю та Устину-черевичницю (Роксолана Корнелюк та Неля Чунь), Йоську-жида (Євген Бернацький).

В актовій залі ніде яблуку було впасти! Хвилювання переповнювало юних акторів, але вони прекрасно з ним впоралися й показали чудову гру, розвеселивши та розваживши глядачів.

Дуже приємно було чути бурхливі оплески, схвальні відгуки та слова подяки за невелике театральне дійство.

«Спасибі всім за хороші слова та підтримку! Ми неодмінно ще не раз приємно вас здивуємо!» – подякувала постановник п’єси, вчитель української мови та літератури Ольга Сінькова.














1











2

1

1

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024