У Вишнівській ОТГ урочисто вручили посвідчення голові та депутатам

24 Травня 2017, 19:27
5320

У Вишнівській об’єднаній територіальній громаді днями провели перше сесійне засідання. Як переконує голова громади Віктор Сущик, ця ОТГ – одна із найперспективніших, – повідомили у прес-службі волинського УКРОПу.

«Для хорошої роботи в нас для все є. Знаємо про проблеми громади та як їх вирішити. Знаємо скільки вікон, скільки дверей треба поміняти, де ремонти зробити. За попередніми підрахунками, сума нашого бюджету становитиме близько 19 мільйонів гривень», – каже Віктор Сущик.


Власне, про майбутні плани роботи і говорили на першому сесійному засіданні. Серед 26 депутатів – 11 представників від «Українського об’єднання патріотів – УКРОП». Серед них – і юристи, і економісти, і підприємці.

 

 

«Нагальні проблеми в нашій ОТГ – малокомплектні школи. Звісно, це питання стосується не тільки нашої громади, а району і області в цілому. Але впевнена, що усі проблеми, які виникатимуть, вирішуватимемо на користь громади», – каже депутат ради від УКРОПу Вишнівської ОТГ Світлана Булавчук.

«Ми, депутати-укропівці, представники людей, які нас обрали, будемо працювати у всіх комісіях. Особливу увагу приділятимемо нагальним питанням: змельним, бюджетним, освітнім, соціальним та іншим», – каже голова фракції «УКРОП» у раді Вишнівської ОТГ Олег Любежанін.

Під час сесії депутати обрали і секретаря ради. Посаду обійняла Тетяна Вегера. Із 26 обранців 25 підтримали її кандидатуру.

Місцеві мешканці впевнені: вони будуть господарями на своїй землі.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024