Незаконним продажем земельних ділянок заказнику «Згоранські озера» зайнялася прокуратура

24 Травня 2017, 10:44
2473

Ковельська місцева прокуратура Волинської області відкрила кримінальне провадження та розпочала досудове розслідування за фактом зловживання владою службовими особами Головного управління та Любомльського відділу Держгеокадастру у Волинській області при передачі земельних ділянок у користування.

Про це повідомив голова фракції ВО «Свобода» у Волинській облраді Анатолій Вітів, – інформує Вголос.

Як зазначає депутат Волинської облради, він отримав ще один доказ, який підтверджує правильність рішення обласної ради щодо невідповідності займаній посаді начальника управління Держгеокадастру у Волинській області Василя Василенка.

«Надійшла відповідь з прокуратури, яка підтверджує обґрунтованість наших претензій до цього керівника. Обласна комісія з питань законності, яку я очолюю, на своєму засіданні розглянула і направила у правоохоронні органи звернення щодо перевірки фактів незаконного продажу земельних ділянок, наданих в оренду у ландшафтному заказнику «Згоранські озера».

Читайте також: «Жителі Згоран, під носом у яких вкрали землю, повстали проти такого свавілля»;

«Інвестор-невидимка взяв в оренду землю у Згоранах, а вже продає її».

У результаті прокуратура 13 травня відкрила кримінальне провадження та розпочала досудове розслідування за фактом зловживання владою службовими особами Головного управління та Любомльського відділу Держгеокадастру у Волинській області при передачі земельних ділянок у користування», - зазначив націоналіст. 

Анатолій Вітів висловлює сподівання, що прокуратура доведе цю справу до логічного завершення, а винні понесуть заслужені покарання.

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром