У Любомлі відбувся фестиваль «Сузір’я талантів»

24 Травня 2017, 09:41
3349

Під час заходу вихованці Будинку школяра співали, декламували та інсценували казки. А також отримали грамоти за зайняті призові місця у різних обласних і всеукраїнських конкурсах.

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято «Сузір’я талантів». Попереду завершення навчального року в Будинку школяра. Він був нелегким, але в той же час цікавим, різноманітним та результативним.


Протягом року вихованці брали активну участь у районних, обласних та всеукраїнських конкурсах, за що отримували відповідні нагороди.

На обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Посміхнемось щиро Вишні» І місце посіла вихованка зразкової студії «Шанс» Яна Костюк.

На обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Урок казки» І місце здобула Ярослава Томчук (гурток «Соломка») і ІІ місце – у Києві. У цьому ж конкурсі у номінації «Казковий художник» І місце здобула Анастасія Мохнюк (зразкова студія «Етюд»). ІІІ місце Настя зайняла в обласному заочному конкурсі дитячого малюнка «Безпека дитини – добробут країни».


В обласному конкурсі на військово-патріотичну тематику І місце у Людмили Старкевич (зразкова образотворча студія «Етюд»).

Вокальний гурток «Перлинка» здобув ІІ місце в обласному конкурсі «Ми діти твої Україно».

В обласному конкурсі читців ІІ місце зайняв Андрій Ковальський (зразкова студія «Шанс»).

В обласному конкурсі малюнка «Сонце України в наших руках» І місце посіла Діана Суха (гурток «Мастихін»), ІІІ місце – Антоніна Фізик (гурток образотворчого мистецтва).

Обласний конкурс із виготовлення державної символіки «Знаю, горджуся, шаную» І місце присвоїли Ольга Лончук (гурток «Мастихін»).


У Всеукраїнському конкурсі «Малюнок, лист до мами» з нагоди Дня матері ІІ місце зайняла Анастасія Мохнюк (зразковий гуртот «Етюд») і отримала мобільний телефон.


19 травня на обласному фестивалі художньої самодіяльності учнів ЗОШ та ПНЗ «Дитинства веселковий світ» вихованці зразкової образотворчої студії «Етюд» БШ Людмила Старкевич і Яна Самойдюк посіли І місце в обласному конкурсі малюнок на асфальті.

В обласному конкурсі духових оркестрів «На марші миру» ІІ місце здобули вихованці зразкового духового оркестру БШ при районній гімназії.

22 травня надійшов наказ про відзначення переможців обласного конкурсу «Рятувальники очима дітей». Серед них Юлія Мартинець (гурток «Прикладні мистецтва» при Римачівському НВК), Вікторія Вигнанчук (зразкова образотворча студія «Етюд»), Антоніна Фізик (образотворчий гурток). 2 червня дані діти поїдуть на нагородження у Луцьк.

Диплом ІІІ ступеня Всеукраїнського конкурсу «Гумор і сміх єднає  усіх» отримав Андрій Ковальський (зразкова студія «Шанс»).






Як бачимо, за цей рік вихованці Будинку школяра здобули хороші результати. А також тішили нас своїми виступами чи не на кожному святі.

2

1

3

1

1

1



1

3

3


1

2

1

2





1




1











Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39