У Вишнівській ОТГ провели першу сесію

20 Травня 2017, 18:53
2704

Відбулася 29-та сесія 7-го скликання Вишнівської сільради. Це перше засідання, що проводилося з нещодавно обраним депутатським складом Вишнівської ОТГ.

У п’ятницю, 19 травня, сесію відкрили привітаннями обраного голови новоствореної громади Віктора Сущика та депутатів, яким урочисто вручали посвідчення, – пише КОРДОН.

На засідання проявити повагу до них прибули представники органів влади різних рівнів.




Посилаючись на сумнівні відгуки, Віктор Сущик вважав за потрібне зосередити увагу громади щодо його приналежності до партій, і підтвердив факт непричетності до жодної політичної сили:

«… Мене підтримували 5 партій.. і я всім вдячний, бо ми всі йшли однією командою. Тому що я – безпартійний: був безпартійним до того і є безпартійним зараз, що б там не казали. Підтримувати ніхто нікому не забороняє…»


Сесію розділили на два пленарних засідання. На першому, зокрема, розглядали питання щодо умов оплати праці очільника, утворення лічильної комісії і обрання секретаря, утворення постійних комісій, реорганізації сільрад, що увійшли в ОТГ, та про виконання їх місцевих бюджетів до завершення бюджетного періоду, покладання обов’язків старости, виготовлення печаток і штампів та інші.


Секретарем Вишнівської ОТГ обрали Тетяну Вегеру (округ№5 с. Вишнів).


У таємному голосуванні взяли участь всі присутні депутати.


Із 26 обранців 25 підтримали її кандидатуру.


На засідання завітали деякі жителі Ладинської сільради, які висловили обурення щодо можливості розгляду прийняття нинішнього їхнього очільника на посаду старости.


Сільчанам пояснили, що згідно законодавства всі колишні сільські голови виконуватимуть обов’язки старости, допоки не відбудуться чергові чи позачергові вибори. Тим більше, кілька представників населених пунктів не можуть озвучувати думку всіх місцевих мешканців. Тож необхідно вивчати питання.

Наразі всі сільські голови затверджені на посадах виконуючих обов’язки старост громади.












Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром