У Любомлі в «комісійці» і добротну шубу можна купити

20 Квітня 2017, 20:08
8958

Для тих, хто не має фінансової змоги купити собі обнову, у райцентрі, навпроти автостанції, працює комісійний магазин «Добре всім», власником якого є Наталія Савош, – пише газета «Новий погляд+» за 15 квітня.

«Ідея відкриття магазину виникла спонтанно, − розповідає донька Альона. – Минулого року, взимку, передивлялися з мамою одяг: щось хотіли відвезти на сміттєзвалище, частину віднести на горище, бо в ньому вже ніхто не ходить. Але було шкода викидати ще добротні речі. От я й запропонувала комусь їх віддати».

Дівчина хотіла подарувати одяг дітям, які навчаються в інтернаті в смт Головне, але їй сказали, що треба заповнювати багато паперів, бо не можна так просто принести й віддати. Наткнувшись на цю перешкоду, вони й забули про свій намір.


«Десь у вересні чи жовтні до нас у гості прийшла мамина подруга, – розповідає Альона. − Я й сказала, що маємо вдома багато речей, які нам уже не потрібні. Якби був якийсь комісійний магазин, то б здала туди. Її відповідь нас підштовхнула до дій: щоб він був, то треба його відкрити».


Досить швидко вдалося знайти приміщення, яке здавалося в оренду. Всі дружно взялися до ремонту двох окремих кімнат, замовили в Інтернеті вішаки, манекени. Завезли одяг, який давно відкладали вдома, порозвішували і стали чекати. Першу годину ніхто не заходив. Пані Наталія з донькою хвилювалися, що люди не відгукнуться.

2

«Перші два тижні приходили, щоб подивитися, що ж це за магазин відкрився. Ми з мамою цьому раділи, бо люди потім одне одному будуть переказувати і, можливо, із нашого задуму щось та й вийде, − пригадує дівчина.

– У грудні був великий наплив, у січні – затишшя, а вже з лютого і з початком весни мешканці нашого району заворушилися: хтось приносить свій одяг, а хтось приходить за покупками. Було в нас кілька шуб з хутра кролика, вовка і навіть песця».

У магазині є непоганий вибір як чоловічого, так і жіночого взуття та одягу.




В наявності постільна білизна, біжутерія, дитячий візок.


У планах зробити ще й окремий відділ під назвою «Віддам задарма» для людей, які справді цього потребують. Також власники хочуть, щоб з часом їх сімейна справа розширилася, щоб продавалася і вживана побутова техніка.

Магазин «Добре всім» працює з понеділка по суботу з 10 до 18 години.



Ірина МАЇЛО

Коментарі
22 Квітня 2017, 13:02
А де ж ваш зять Дубина Віталя дівся який так вам допомагав а зараз в СІЗО седить за розбій
22 Квітня 2017, 13:15
Він гроші дав на розкрутку Альна все своє життя тяшко працювала ......
22 Квітня 2017, 13:33
Як що це магазин з секонхенд то цей одяг взуття повинно проходити спеціальну обробку а я впевнена що в Любомлі такого приміщення не має то на що дивиться наша ВЛАДА хто дав дозвіл на торгівлю вживаними речами де САНСТАНЦІЯ в Любомлі ???
24 Квітня 2017, 15:47
А що вам усім не подобається? Ви ж речі купуєте в дорогих магазинах, а не всі мають достатньо коштів, щоб дозволити собі таку розкіш! Шкода, що й прості люди вже мають можливість купиити щось для себе. Чого нападати на людей, які роблять хорошу справу? Зайдіть самі в комісійку і побачите, що люди приходять: хтось приносить одяг, взуття, а хтось купує. БАЧИЛИ Б ВИ ЇХ ОБЛИЧЧЯ: ВОНИ РАДІ ОБНОВІ! Вам би тільки язиками чесати, а самі зробили хоч щось для простих людей? Можу відповісти за вас: НІ!
24 Квітня 2017, 18:17
УРр<br/><br/>Речі лежали в сараї по їх лазили щурі і миші,а потім продають без дезінфекції ?!Хочете дістати зарази купляйте в магазині Добре всім в Любомлі біля вокзалу.
28 Квітня 2017, 14:05
Злодії такі як із ять який перебуває в СІЗО за розбій
29 Квітня 2017, 13:11
Валік Дубина сидить в сізо,а Альона Савош його дівчина гуляє наліво і направо тратить крадені гроші.
13 Травня 2017, 21:31
Напевно трошкі грошей залишив раз є за що гуляти ......до пори до часу ......
25 Липня 2018, 14:27
Пишете перевірки куди дивляться ,це ж одяг,а от ,як ковбасу на великому ринку купують без холодильників і фарш на землі в ящиках стоїть,жара 27 гр.то ніхто не бачить.Пройти не можливо -сморід...(це туди саме перше перевірки потрібні)
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024