«Ягодин»: запрацював сервіс попередньго замовлення MyDutyFree

13 Квітня 2017, 17:09
6731

Чудова новина для всіх мандрівників, що полюбляють шопінг у дьюті-фрі: сервіс попереднього замовлення MyDutyFree починає працювати в магазинах на пропускних пунктах «Доманово» та «Ягодин».

Цей онлайн-сервіс надає можливість обрати товари заздалегідь і отримати гарантовану знижку на покупки, - пише Таблоїд Волині.

Сервіс також працює за межами Волинської області на інших пропускних пунктах: скористатися послугою зможуть всі, хто перетинає український кордон у Дяково, Ужгороді, Чопі та в Порубному. До того ж, MyDutyFree доступний в аеропортах Бориспіль та Одеса.

Послуга MyDutyFree дозволяє заощадити час: за допомогою каталогу на сайті mydutyfree.net ви зможете подивитися асортимент товарів та зробити попереднє замовлення ще до початку своєї мандрівки. До того моменту, як ви прибудете на кордон, усі товари з вашої покупки зберуть та упакують. Замість того, щоб шукати потрібні продукти, ви просто заберете готове замовлення та сплатите за нього зі знижкою.

Ви отримаєте гарантовану знижку 5% на будь-яку покупку, що була оформлена за допомогою сервіса MyDutyFree (на сайті чи через мобільні додатки Android та iOS).

Для ваших друзів ми також передбачили можливість зробити замовлення — просто дайте їм доступ до вашого замовлення через послугу “Спільний кошик”. Для цього надішліть номер замовлення, і ваші друзі зможуть самостійно обрати товари на сайті та додати їх до вашої покупки. Ви отримаєте повідомлення про те, що ваше замовлення було доповнено.

Єдиною умовою отримання знижки в магазині дьюті-фрі при перетині кордону є замовлення, що ви оформили через сервіс MyDutyFree не пізніше, як за годину до вашого прибуття на прикордонний контрольний пункт.

Використовуючи сервіс MyDutyFree, ви зможете планувати свої покупки в дьюті-фрі заздалегідь. Тепер ви матимете можливість спокійно обрати, що купити, зможете бути впевненими у наявності необхідних вам товарів та знатимете, яку суму вам доведеться сплатити, а отже, зможете розрахувати свій бюджет ще до того, як потрапите до магазину.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024