Перевезення гармати «кришував» очільник Волинської митниці?

09 Квітня 2017, 08:00
5779

Перевезення через українсько-польський кордон корабельної артилерійської установки АК-630 свідчить про налагоджені схеми переміщення нелегальних товарів, до яких причетний безпосередньо начальник Волинської митниці Віктор Кривіцький.

Про це пише Апостроф, посилаючись на розслідування польського каналу новин TVN24.

Як ідеться у повідомленні, Волинська митниця уже тривалий час славиться контрабандними схемами перевезення через кордон цигарок і бурштину. Але з появою нового керівництва, український кордон почали перетинати більш масштабні товари, у тому числі вогнепальна артилерійська зброя.

Нагадаємо, 31 березня 2017 року в результаті проведення митного контролю в прикордонному пункті пропуску в Дорогуську була припинена ввозу до Польщі компонентів корабельної артилерійської установки AK-630 калібром 30 мм, приназначена для збивання повітряних цілей, зокрема ракет і літаків.

Читайте також:«Ягодин»: митники не побачили корабельної гармати, яку в авто везли жінки»

Гармату із замком радянського виробництва перевозили фургоном на українській реєстрації. Ця зброя згідно із документами була задекларована як гідравлічний компонент.

Авто, яке перевозило небезпечну зброю, нелегально перетнуло український кордон, і ніхто з митників на посту «Ягодин» нічого підозрілого не виявив.

 

Коментарі
10 Квітня 2017, 12:48
Оце працюють "МИТНИКИ" а два блоки папірос зразу бачать. ПОЗОРИЩЕ !!!!
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024