Затримали любомльчанина, який постачав товар наркоторговцю

30 Березня 2017, 11:13
2291

У вівторок, 28 березня, ковельські поліцейські на гарячому затримали 28-річного місцевого мешканця, який торгував синтетичними наркотиками. Правопорушнику загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як встановили правоохоронці, молодий чоловік протягом тривалого часу розповсюджував психотропну речовину – бупренорфін. Товар він реалізовував наркозалежним, а також вживав сам, – повідомив Ковельський відділ поліції Волинської області.


Під час проведення оперативних заходів поліцейські затримали збувача та 30-річного покупця наркотику.


Окрім цього, до рук правоохоронців потрапив і 43-річний житель Любомльського району, який доставляв компонент, що використовують для підсилення дії психотропної речовини.


У результаті проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів справи оперативники вилучили субітекс, канабіс, прекурсори, крадені речі, бурштин, і гроші, здобуті злочинним шляхом.

«Наразі, продавця наркотиків затримано в порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання», – повідомив Іван Тусь, начальник Ковельського відділу поліції.





Вилучені речовини слідчі направили у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України для проведення експертизи.

Триває досудове розслідування, розпочате за ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Коментарі
02 Квітня 2017, 12:27
Я в шокі
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром