Сім’я з Любомльського району здобула бронзу на обласному фестивалі

27 Березня 2017, 18:00
1365

У Луцьку відбувся ІІІ етап обласного фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я», яке організував Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з управлінням освіти, науки та молоді Волинської облдержадмістрації.

У неділю, 26 березня, спортивний захід пройшов на «Арені Спорт» у культурно-розважальному центрі «Адреналін Сіті», – пише Таблоїд Волині.

У фінальній частині взяли участь 11 команд з різних куточків Волинської області, а всього фестиваль об’єднав 250 сімей. Окрім звання найкращої сім’ї області та права представляти Волинь на всеукраїнських змаганнях, учасники змагались в номінаціях «Найкращий тато», Найкраща мама» та «Найкраща дитина», також визначали «Найкращий малюнок» на спортивну тематику.


Батьки та діти з азартом та запалом змагалися в чотирьох естафетах: долали «Смугу перешкод», змагалися в «Комбінованій» естафеті, «Ігровій» та «Флорболі» та конкурсах серед кращого учасника фестивалю.


За підсумками змагань найкращий результат показала сім’я Цьось (Уляна, Володимир, Ренат) із Луцька, другими стала сім’я Кондратюків (Наталія, Павло, Олег) також із Луцька, а третє місце посіла сім’я Савош (Надія, Сергій, Владислав) із Любомльського району.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024