Дорожню розмітку намалювали, а пункт пропуску «Ягодин» досі не працює

23 Березня 2017, 16:30
1925

Раніше Служба автомобільних доріг у Волинській області повідомляла, що 22 березня з 12.00 до 15.00 год. на автомобільній дорозі М-07 Київ-Ковель-Ягодин, з метою забезпечення безпеки дорожнього руху перед пунктом пропуску «Ягодин», підрядна організація ДП «Волинський облавтодор» проводитиме роботи щодо відновлення дорожньої розмітки.

Очевидці розповідають, що «малювати» дорогу взялися 23 березня. За кілька годин автодорівці справилися з роботою. Але, незважаючи на те, досі жодну машину не впускають у митницю.


Черги з автівок усе збільшуються, люди по півдоби чекають, але поки безрезультатно. Серед водіїв шириться інформація, що то «есбеушніки» наших працівників митниці «трясуть», а розмітка – тільки для «відмазки».

До речі, в Україну транспортні засоби теж не їдуть.

Люди у соцмережах починають коментувати ситуацію. Подаємо мовою оригінала:

«Прийшов польський погран біля 12 дня і сказав: або вертаємо назад і їдете через іншу митницю («Устилуг», «Угринів»), бо на українській не беруть машин. Каже, що не знає скільки буде ще все стояти: 2 години чи 10, бо Ген. Прокуратура приїхала (міст забитий). Ми від польського паспортиста стоїмо вже 4 години і ніякого руху і до вечора нічого не буде. В Польщу міст пустий, нічого не працює.

«На «Устилузі» теж саме. Всіх погранцов і митників повиганяли з буд, обшук».

«Все стоїть, нічого не їде зовсім. На нашій перевірка, кажуть, що може не будуть пускати поки не поміняється зміна».

«Тільки що підходили до погранічніків, сказали, що можливо до вечора зовсім не будуть пускати. В них перевірка, а ви людоньки де хочте, там і дівайтеся».

«Хто ще не в’їхав – це ще нічого, а хто між таможнями… ні туалету, нічого...»

«А як таке може бути??? На якій основі? Попереджати людей треба про таке завчасно!!!»

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024