У Куснищанському дитсадку відбувся патріотичний захід за участі місцевих атовців

17 Березня 2017, 14:48
1649

Упродовж тижня «Дні України» вихованці ДНЗ ознайомлювалися з рідним краєм, його символікою, видатними митцями, в його рамках провели патріотичний захід «Україна – це ми, а ми – це Україна».

Свято підготували музичний керівник Ангеліна Михальчук та вихователь старшої групи Оксана Терещук.

Вступною нотою свята було виконання флешмобу на низку українських пісень. Потім ведуча познайомила присутніх із гостями – учасниками АТО: татами – Сергієм Кураном, Іваном Пасаманом, Сергієм Приказюком, Сергієм Сергійчуком (який прибув у відпустку зі Сходу) та мамою загиблого односельчанина Олександра – Оленою Сацюк.

Діти учасників АТО декламували вірші про те, як вони чекали додому своїх тат, а вихователь Наталія Шлапа прочитала коротеньку добірку авторських віршів мами Назара та Богдана – Олени Сергійчук.

Знову хлопці-козаки та дівчата-україночки піснями, віршами, таночками прославляли Україну, її мову, багатство та розмаїття, щедрість. У слові-виступі Сергій Сергійчук подякував маленьким українцям за такий чудовий захід і всіх запевнив, що «ми проженемо ворога з нашої землі».

На закінчення діти передали на Схід малюнки та тепло своїх сердець разом із синьо-жовтими валентинками; працівники закладу – солодощі. Вдячні всім, хто долучався до благодійної акції «Великодній кошик для солдата», яку щорічно проводимо у дитсадку.











Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39