На «гарячому» затримали «злодія в законі», який на Любомльщині займався рекетом

14 Березня 2017, 14:42
6329

У понеділок, 13 березня, Служба безпеки України затримала на Волині «злодія в законі» та його трьох спільників. Вони якраз збиралися «вибити» 40 тисяч доларів із місцевого підприємця.

Із власних джерел «Віснику і К» стало відомо, затриманим є лучанин Ротман Размікович Осіпян на прізвисько «Ротман». За останні три роки він не вперше потрапляє у поле зору правоохоронців і не тільки.

Ротман Осіпян походить із сім’ї луцького міліціонера, проте має солідний кримінальний стаж – понад півдесятка судимостей і близько 20 років за гратами.

У 2014 році у турецькій частині острова Кіпр його «коронували» представники російського криміналітету. Після цього лучанин повернувся в Україну, й одразу ж був затриманий з охоронцями у столиці.

У жовтні минулого року у Любомлі Ротмана Осіпяна зі спільниками взяли за спробу рекету працівників митниці та валютників. Також чоловіка підозрювали у зв’язках зі спецслужбами РФ. Є інформація, що він брав участь у кривавих подіях в Одесі.

Не надто привітно Ротмана Осіпяна зустріли й у кримінальному світі на Волині. Зокрема у квітні минулого року у Луцьку було спалено «Mercedes-Benz CLS 500», який належав Ротману-молодшому – сину авторитета.

Досі Ротману Осіпяну вдавалося виходити сухим з води, проте, як стверджують правоохоронці, цього разу затримання «злодія в законі» відбулося безпосередньо у процесі скоєнням ним злочину, що дозволяє говорити про судові перспективи.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024