Відбувся заключний тур Чемпіонату району з футзалу

11 Березня 2017, 14:28
1723

У залі Ягодинської митниці відбувся 11 заключний тур Чемпіонату району з футзалу.

Організаторами змагань були сектор молоді та спорту райдержадміністрації та районна рада ФСТ «Колос», - повідомляють у РДА.

В цьому році змагання з футзалу в такому форматі пройшли вперше. Було розіграно 11 турів, команди змагалися  протягом трьох місяців, проте інтрига в розподілі місць в турнірній таблиці збереглась до останнього туру.

Отож, результати: Машів – Римачі 14:3; Полапи – Гуща 8:2; Олеськ – Згорани 4:5; «Зміна» (Куснища) – «Ветерани» (Куснища) 6:5; «Юнаки» (Любомль) – Головно 9:7; «Ветерани» (Любомль) – МТО 5:2.

Після останнього матчу з вітальними словами до учасників звернулись перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Герасимчук, голова районної ради Микола Сушик, голова федерації футболу Любомльщини Олександр Дзядук.

Нагороджували переможців та призерів змагань Олександр Герасимчук та Микола Сушик.  Розпочали з визначення кращих номінантів в різних категоріях. Грамоту та статуетку найкращого воротаря Чемпіонату отримав Ярослав Пікалюк «Зміна» (Куснища), найкращим захисником визначено Зінчука Володимира «Ветеран» (Куснища), кращим бомбардиром який протягом турніру забив 33 голи став Олександр Ягодинець «Ветеран» (Любомль), а його колега по команді Василь Войтюк став найкращим гравцем чемпіонату,  нагороду як найстарший гравець отримав Олександр Згоранець «ТМО» (Любомль). Після цього кубки та медалі отримали команди призери та переможець змагань. Третє місце в Чемпіонаті посіла команда з с. Олеськ, друге – «Зміна» (Куснища) і Чемпіонами стали футзалісти команди «Ветеран» (Любомль).

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024