Виїзний прийом голови РДА: що турбує мешканців Любомльщини

11 Березня 2017, 17:20
1326

9 березня особистий виїзний прийом громадян в Почапівській та Зачернецькій сільських радах провів  голова районної державної адміністрації Микола Пархомук.

Під час прийому жителями населених пунктів сіл Почапи, Вигнанка, Чорноплеси, Зачернеччя піднімали низку важливих питань життєдіяльності територіальних громад, зокрема: про подальше забезпечення функціонування ФАПу в с. Вигнанка та  малокомплектної школи в с. Почапи; про зменшення орендної плати за землю місцевому підприємцю; про безкоштовне харчування учениці 10 класу Зачернецької ЗОШ І-ІІІ ст.; про виділення коштів на заміну системи опалення в Зачернецькій ЗОШ І-ІІІ ст.; про виділення коштів на паркан навколо ФАПу в с. Зачернеччя, про виділення коштів на перекриття даху дитячого навчального закладу в с. Зачернеччя.

Також Микола Олександрович відвідав заклади соціальної сфери – школи, дитячі садочки, сільські будинки культури, ФАПи, - повідомляють у РДА.

Очільник виконавчої влади району під час зустрічі поспілкувався з присутніми щодо децентралізації органів місцевого самоврядування. Поцікавився їхнім баченням подальшого розвитку громади та перспективами об’єднання з іншими сільськими радами.

Усі звернення, що надходили до голови райдержадміністрації, взяті під його особистий контроль, а про результат їх розгляду буде повідомлено у встановлений чинним законодавством строк.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024