17-річний житель Шацького району вкрав 300 злотих у пенсіонерки-любомльчанки

06 Березня 2017, 16:25
1956

Хлопець викрав із будинку 65-річної мешканки Любомль гроші. Зловмисника оперативно встановили та затримали співробітники кримінальної поліції. За фактом крадіжки з проникненням слідчі розпочали кримінальне провадження.

Йдеться на сайті поліції Волинської області.

Учора, 5 березня, за допомогою до Любомльського відділу поліції звернулася 65-річна місцева жителька. Жінка повідомила, що напередодні, зловмисник розбив вікно її будинку, проник до господи та викрав 300 польських злотих.

Співробітники кримінальної поліції оперативно встановили, що крадіжку скоїв раніше судимий за незаконне заволодіння автотранспортом 17-річний мешканець Шацького району. Частину грошей поліцейські вилучили.

«Зловмиснику слідчі повідомили про підозру у вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Мова йде про крадіжку з проникненням у житло. Підозрюваного затримали у порядку ст. 208 КПК України та помістили в ІТТ. Нині, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу», – повідомив Анатолій Дружук, начальник Любомльського відділу поліції.

Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром