Незабутній день народження подарували волонтери донечці загиблого кіборга Олександра Грошева

28 Лютого 2017, 15:13
1654

22 лютого донечці кіборга Олександра Грошева, який загинув у січні 2015 року під час боїв за Донецький аеропорт, Діаночці виповнилося 6 рочків. Дівчинка дуже мріяла на день народження отримати велосипед.

Волонтери організували іменинниці незабутнє свято.

«Ми попросили маму Діанки – Ніну приїхати з дівчинкою до Луцька, аби розширити гарну дозвільну програму, адже вони проживають у глухому селі Полапи. Завдяки старанням чудових волонтерів  Светлана Бахвалова i Natali Mostipan з Народний тил вдалося влаштувати насичену розважальну програму з психологічного тренінгу і арт-терапії.

Але в нас сталася халепа: на жаль, у зв’язку з технічною проблемою велосипед ще й досі не прибув із Польщі і ми не втілили мрію іменинниці в реальність. Але як нас завірили партнери – це справа кількох днів.

Гарною кулькою Діаночку привітала  Кулька-Булька Студія щастя. Також гостинцями порадувала й пані Ольга, що проживає на півдні Апеннінського півострова.

Але чи не найбільше ми вдячні учням школи №26 м. Луцька. Вони зробили від себе подаруночки і написали щирі дитячі побажання іменинниці!» – написав у групі Меценати для солдата Руслан Теліпський.

Діанка захоплюється малюванням, ліпленням із пластиліну. У майбутньому хотіла б стати лікарем, бо це дозволить допомагати людям. Та й зараз дівчинка, попри юний вік, – велика помічниця. Дуже любить свою маму Ніну. Розповідає, що вона – добра, лагідна, дбайлива. Також Діанка з вдячністю згадує про волонтерів, які найбільше допомагають сім’ї.

Мама Ніна розповідає, що в багатодітної сім’ї, яка залишилася без тата, є багато матеріальних потреб. Тож від допомоги вони не відмовляться.








Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39