У районній гімназії відбувся творчий звіт

27 Лютого 2017, 20:12
4783

У п’ятницю, 24 лютого, в Любомльському НВК ім. Наталії Ужвій відбувся творчий звіт учнів гімназії «Дитинства веселковий світ», – про це написала на своїй сторінці у Фейсбук Оксана Романюк.

Розпочався концерт, який був передбачений у рамках загальногімназійних батьківських зборів, літературно-музичною композицією «Вернутися в дитинство кожен мріє», зрежисованою Світланою Стецюк, заступником з виховної роботи.

В інсценізації взяли участь учителі початкових класів Наталія Зінчук та Ірина Марцинішина, учитель математики Валентина Гриппа, а також учні 1-11 класів.


Програма звіту містила 18 номерів. Ведучі Єлизавета Штангрет та Юлія Зінчук були справжніми артистами, які професійно вели концерт і підтримували відповідну атмосферу.


Розпочали дійство учасники зразкового духового оркестру, який діє при гімназії під керівництвом Олександра Шоцького.

Вокальні номери представляли Ірина Корнелюк, учениця 2-А класу, дует у складі Анастасії Ваколюк та Назара Гірея, учнів 1-Б класу, Юлія Назарко, учениця 7-Б класу, дует у складі Дарини Галайди та Іванни Богдан, учениці 6-А класу, які виконували й сольні номери. Максим Смутний, учень 5-А класу, а також вокальні групи учнів молодших та середніх класів (керівник – Микола Газюк, учитель музики).


1



Танцювальний колектив «Едельвейс» (керівники Галина Бородчук, Тетяна Карпюк) виконували «Танець ляльок» (молодша група), «Український танець» (середня група), «Краков'як» (старша група).




Літературне мистецтво представляли Вікторія Вигнанчук, учениця 11-Б класу, яка читала власні вірші.


Юлія Зінчук, учениця 5-А класу, яка продемонструвала високий рівень художнього читання уривку з казки Лесі Українки «Казка про Оха-чародія».


Завершився концерт номерами, які схвилювали, зачарували, надихнули всіх глядачів: вокально-інструментальний ансамбль у складі Василя Білухи, Дарії Громик, Ангеліни Стецюк, Олени Тимощук, Ірини Пінчук виконав пісню «Кораблі» з репертуару групи «Колір ночі».

1

1

А далі до них приєдналися Анна Смолинець, Іванна Богдан, Дарина Галайда, Катерина Шалаєва. Вони разом виконали пісню «Якби всі люди взяли гітари…».

1

1

Усі глядачі бурхливими оплесками дякували гімназійному гурту «Не знаючи меж» та його натхненнику Василю Білусі, учню 11-А класу.

Учасники та організатори концерту приймали слова вдячності на свою адресу від адміністрації НВК, батьків та представників громадськості.

1

1

2

2

1

Коментарі
28 Лютого 2017, 04:09
Гарні фотки! Фотографу респект!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024