Бірки: відзначили Масляну

26 Лютого 2017, 13:06
1516

Багато сільських жителів у Бірках стали свідками цікавого театралізованого дійства просто неба, основні події якого розгорталися довкола двох головних героїнь — Зими і Весни.

Пори року жартівливо сперечалися, кому ж надалі керувати, та врешті дійшли згоди, що кожній свій час. А до того глядачів востаннє в цьому «пощипали за щічки» Дід Мороз і Снігуронька, а неодмінна провісниця весни Масляна пригостила усіх смачними варениками, - повідомляє сайт газети «Наше життя».

До того ж місцевих діток, які завітали на свято, організатори частували печеними жайворонками, щоб вони «весну на своїх крилах приносили». Не забули і про іменинників — їх у Бірках того дня було аж четверо і, що цікаво — усі жінки! Односельців привітав зі святом і сільський голова Володимир Лонюк, побажавши усім міцного здоров’я, фінансової стабільності, гармонії, мирного неба та усіляких гараздів».

«Дуже рада, що сьогоднішнє свято вдалося, — ділиться враженнями директор Бірківського СБК Тетяна Пілюгіна. — В цьому велика заслуга, насамперед, наших аматорів сцени, які, попри домашні клопоти, завжди знаходять час і для художньої самодіяльності. Звісно ж, сьогодні мало який захід проводиться без підтримки спонсорів, відтак, я, користуючись нагодою, хочу щиро подякувати працівникам Бірківської сільської ради та зав. сільською бібліотекою Надії Баришполець за фінансову, матеріальну допомогу у проведенні свята».

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024