У Любомлі відбулася школа молодого педагога

26 Лютого 2017, 11:51
1337

На базі Любомльського райвідділу освіти відбулося засідання школи молодого педагога.

У ході засідання був проведений тренінг із молодими спеціалістами. У його проведенні активну участь взяла вчитель початкових класів Любомльської школи №2 Мирослава Тарасюта. Для педагогів-початківців вона провела майстер-клас, - повідомляють на сайті навчального закладу.

Мирослава Володимирівна продемонструвала відео з елементами проведених уроків. Молоді вчителі побачили, як досвідчений педагог проводить усний рахунок за допомогою планшеток, як під час виконання пісні учні повторюють таблицю множення, а метод нашіптування допомагає учням робити крок на зустріч новому.

Цікавою для учасників семінару виявилася і практична частина засідання. Тарасюта запропонувала молодим колегам поділитись на групи та створити скрапбукінг до поезій, які вивчаються у початкових класах.

Як одним з видів колективної форми роботи було оформлення колажу до казки, де за допомогою тлумачення значення кольорів діти вчаться характеризувати літературних героїв, визначати їх позитивні і негативні риси.

Під час проведення майстер-класу Мирослава Тарасюта намагалась поділитися з молодими колегами власним досвідом та надбаннями сучасної методики проведення уроків.





 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024