Чоловік побив колишню дружину за її аморальну поведінку і за це постав перед судом

23 Лютого 2017, 15:07
1781

На Волині чоловік відлупцював свою колишню дружину, адже та мала інтимні відносини з іншим чоловіком в будинку, де саме в той час знаходився спільний малолітній син колишнього подружжя, – інформує «Волинська правда».

Цю справу розглянули у Любомльському районному суді Волинської області.

Так, у січні цього року близької 2-ї години ночі під час суперечки чоловік наніс своїй колишній дружині чотири удари рукою по голові та біля п`яти ударів правою рукою по тулубу й таким чином спричинив легкі тілесні ушкодження.

Вже на лаві підсудних волинянин свою провину визнав повністю і пояснив, що його спонукнуло до таких дій.

За словами обвинуваченого, з колишньою дружиною вони проживають в одному будинку, хоча і мають різні входи. Того злощасного вечора, жінка влаштувала свято у своєму помешканні, а вночі, незважаючи на попередню домовленість, мала інтимні відносини з чоловіком в будинку, де в той час знаходився спільний малолітній син від колишнього подружжя. Через таку аморальну поведінку потерпілої, вважає чоловік, він зробив усе правильно і в своїх діях каятися і просити пробачення не став.

Натомість, жінка пояснила, що на вулиці побачила сварку екс-чоловіка з останнім гостем. Хотіла вийти з будинку і втрутитись, однак в коридорі від обвинуваченого отримала удари в голову, які продовжились і на кухні. Через це вона втекла з дому і звернулась в поліцію.

Обираючи міру покарання, суд врахував характер і тяжкість вчиненого злочину, те, що обвинувачений посередньо характеризується за місцем проживання. Втім встановити обставини, що пом`якшують чи обтяжують покарання, таки не вдалося.

Тому суд вирішив визнати чоловіка винним у вчиненні злочину й призначити йому покарання у вигляді 160 годин громадських робіт. Крім того, було вирішено стягнути на користь потерпілої 154 гривні матеріальної шкоди, 700 гривень моральної шкоди та 200 гривень витрат на правову допомогу.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром