Любомль: зустрілися ветерани самоврядування

19 Лютого 2017, 13:02
1384

16 лютого в актовому залі адмінприміщення районної ради відбулася зустріч ветеранів органів місцевого самоврядування – колишніх голів та секретарів місцевих рад.

Свого часу працюючи на посадах, ці люди внесли чималий вклад для соціального, економічного та культурного становлення нашого району. Багато з них зараз знаходить час і приймає активну участь у житті своїх  громад, - повідомляють у РДА.

На засідання були запрошені голова районної державної адміністрації Микола Пархомук та голова районної ради Микола Сушик.

Спілкуючись з ветеранами, голова райдержадміністрації Микола Пархомук  проінформував присутніх про соціально-економічний розвиток та плани на 2017 рік.

Голова районної ради Микола Сушик розповів про процес добровільного об’єднання територіальних громад в нашому районі, зауваживши, що в цьому процесі  найактивнішою є Вишнівська громада, перші вибори у якій призначені на 30 квітня 2017 року.

Під час засідання, що відбулося у щирій та дружній атмосфері, присутні мали змогу у форматі відкритого діалогу обговорити досягнення та перспективи розвитку органів місцевого самоврядування, поділилися своїм досвідом роботи із колегами.

Патріотичними піснями та гарними словами порадував присутніх народно-аматорський хор ветеранів війни та праці «Осіннє золото».

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром