Учні та вчителі Полапівської школи побували у польських колег

15 Лютого 2017, 21:06
1628

У понеділок, 12 лютого, на запрошення директора Страхославської гімназії гміни Камінь та на виконання угоди про міжнародну співпрацю відбулася поїздка учнів та вчителів Полапівської ЗОШ І – ІІІ ступенів до Польщі.

Делегацію урочисто зустріли і привітали педагоги та школярі на чолі з вуйтом Романом Кандзьорою.

Далі на гостей чекав гарний концерт, підготовлений польськими однолітками. Традиційно в школі вже вкотре проводився «Шкільний карнавал», який підсумував цикл зимових свят.

Були організовані різноманітні конкурси, в яких брали участь і учні Полапівської школи, неодноразово виборюючи призові місця та отримуючи подарунки.

Учні гміни Камінь співали пісні, танцювали. Делегація з Любомльщини, виступаючи в національних костюмах, демонструвала українські звичаї і традиції, чим вразила всіх присутніх і отримала найвищу нагороду – бурхливі оплески.

Для ближчого знайомства школярі двох країн зустрілися в шкільній світлиці, де витав український дух. Та особливо здивував усіх напис на фоні синьо-жовтого прапора українською мовою «Ласкаво просимо».

Після смачного обіду відвідали школу. І, що головне, аби подолати мовний бар’єр, учні швидко порозумілися, спілкуючись англійською, чим неабияк здивували українських представників та вчителів гімназії.

Педагогам дуже сподобалося сучасне оснащення школи. Теплі і затишні класи, якісні меблі, методичне забезпечення – все зроблено для розвитку творчих здібностей учнів.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром