Житель Висоцька отримав 2 роки умовних за побиття прикордонника

02 Лютого 2017, 09:24
1756

2 роки умовних отримав житель Любомльського району Волинської області за побиття прикордонника. Причиною конфлікту між чоловіками стали обшуки у мешканців села Висоцьк контрабанди, - пише «Волинська правда».

24 жовтня 2016 року приблизно опівночі на автостоянці біля любомльського ресторану «Надія» відбувся конфлікт між місцевим жителем і прикордонником, який був при виконанні службових обов’язків.

Місцевий житель, який розмовляв із правоохоронцем, почав бити його кулаками та ногами, спричинивши легкі тілесні ушкодження.

Потерпілий виявився оперуповноваженим з протидії торгівлі людьми 1-го сектору оперативно-розшукового відділу (з місцем дислокації населений пункт Римачі) оперативно-розшукового управління Північного регіонального управління.

У судовому засіданні обвинувачений визнав свою вину і зазначив, що конфлікт виник через обшуки, які напередодні проводив прикордонник у жителів с. Висоцьк Любомльського району щодо контрабанди цигарок.

Любомльський районний суд засудив порушника на 3 роки обмеження волі за ч.2 ст.345 Кримінального Кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Враховуючи раніше несудимість обвинуваченого та визнання ним провини, суд призначив йому умовний термін покарання на 2 роки.

Коментарі
02 Лютого 2017, 12:41
Я просто шокована... ви пишете про людину, яку зовсім не знаєте, і про події які неперевірили. З того, що тут насано 1%правди, як не соромно???<br/>і до речі, військовий якого ви тут згадали, в цей день був при виконанні, але чомусь він був в &quot;Надії&quot; п'яний, чому цьому не надали ніякої уваги, в він сам винен, що його вдарили, саме вдарили, а не побили..<br/>За таку неправдиву статтю на вас треба в суд подавати...
02 Лютого 2017, 13:24
Шановна Алло, читайте уважно, це не ми &quot;вигадали&quot;, так написало інтернет-видання &quot;Волинська правда&quot;. У матеріалі посилання іншим кольором подано. Клікніть на нього і побачите першоджерело.
02 Лютого 2017, 15:44
Якби там не було написано. Ви не маєте права наводити наклип на людину. І взагалі це не ваша справа.
02 Лютого 2017, 17:12
Той развєдчік сам винен. Треба було думати як здавав...правильно шо побили, мало дали
02 Лютого 2017, 23:12
адміне, значить &quot;Волинська правда&quot; вигадує, а ви поширюєте, а це уже плітки і наклепи... якщо мене непідводить моя пам'ять, то за &quot;КРИМІНАЛЬНИМ КОДЕКСОМ УКРАЇНИ&quot; за наклепи і плітки дають пристойний термін, почитайте...<br/>А замість того, щоб писати різний брєд, перевіряйте інформацію...
03 Лютого 2017, 22:06
Марійка , в чому той развєдчік винен ? Бо він развєдчік і здає контрабандистів . так така його робота , йому за то гроші платять . на то він развєдчік . ці контрабандісти вже дуже наглі , незавжди їм так буде виходити .
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром