Безробітний депутат міськради орендуватиме водойми Забузької сільради

27 Січня 2017, 19:31
2464

18 січня цього року голова ОДА підписав розпорядження № 13 про підготовку лота до продажу права оренди на земельних торгах. Йдеться про ділянку державного водного фонду площею 5 гектарів за межами Забузької сільської ради для «рекреаційних цілей», – пишуть Волинські новини.

У преамбулі йдеться, що з клопотанням виставити лот звернувся громадянин Шум Олександр Вікторович. Як з’ясувалося, цей громадянин є колишнім депутатом Любомльської райради 5 скликання від партії БЮТу, а нині є депутатом сьомого скликання Любомльської міськради від БПП «Солідарність» та є членом земельної комісії міськради.


Сам же Олександр Шум, будучи депутатом райради працював юристом ТОВ «Українська продовольча компанія ЛТД».


Та вже на виборах у 2015 році, відповідно до інформації ЦВК, він – тимчасово не працюючий.


До слова, прописка у депутата Любомльської міськради – київська. Саме він був №1 в списках до міськради на останніх виборах, і саме так отримав мандат.

Як стало відомо з власних джерел, Олександр Шум має родинні зв’язки з одним із депутатів обласної ради від Радикальної партії Олега Ляшка, є його шваґром. З родичем, інформує джерело, вони разом «ведуть справи» на Любомльщині. В районі ж ходять чутки, що цей родич вирішив зайнятися бізнесом.

Зауважимо, відповідно до розпорядження голови ОДА, право оренди 5 гектарів земель державного водного фонду рекреаційного призначення (очевидно, йдеться про водойму) мають продати на земельних торгах для риборозведення на території Забузької сільської ради Любомльського району.

Коментарі
29 Січня 2017, 02:11
Вгадується почерк Славентія Богдана.Він веде справи не тільки на Любомльщині, а й в Шацькому районі.Із фірми "Голден-Сад" його співвласники поперли за надмірний апетит і зловживання (пісок, лохини, обман за роботу при зборі і т.ін),формально йде слідство по незаконному видобутку піску, хоча там ФІлімонюк тримає все під контролем.Тепер побачимо як зварить кашу з Шумом та Силкою( в Положево вздовж Прип"яті закладають плантацію лохин)-хто кого об"..бе. Дивуюсь як такий пройдисвіт-стоматолог знаходить можливості пролазити без мила в дупу виборцям,що за нього голосують і в ОДА рішає, знаходить лохів і лохину
02 Лютого 2017, 21:21
Ох і кіпішує бідодаха Шум !!!!<br/>Сьогодні на сесії аж піна з роту летіла ....<br/>Не любить про мутки свої чути ))))
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024