Рятувальники закликають рибалок та дітей бути обережними на кризі

25 Січня 2017, 13:15
1532

У вівторок, 24 січня, рятувальники Любомльського районного відділу УДСНС України у Волинській області провели профілактичний рейд на замерзлих водоймах озер Велике та Маленьке Згоранське. Нагадали мешканцям, особливо любителям зимової риболовлі, про небезпеку перебування на кризі.

Рятувальники навели статистику нещасних випадків на воді у зимовий період та в чергове пояснили, яких заходів безпеки необхідно дотримуватись, аби вихід на замерзлу поверхню водойми відбувся без неприємних наслідків.

На завершення спілкування роздали листівки застережного змісту, як нагадування про те, що дотримання елементарних правил безпеки збереже життя та здоров’я під час перебування на кризі.

«Шановні громадяни! Вкотре звертаємося до вас з проханням дотримуватися правил безпеки під час перебування на кризі та не ризикувати своїм здоров'ям та життям. Ні в якому разі не виходьте на водойму, якщо не впевнені у міцності льодового покриву.

Не дозволяйте дітям самостійно бавитися на кризі, адже часом достатньо лише одного кроку аби опинитися у воді. Бережіть своє життя і в разі нещасного випадку негайно телефонуйте за номером «101».



Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024