Хто і які приміщення ремонтуватиме під амбулаторії у Любомльському районі?

16 Січня 2017, 09:08
1426

Охочі взяти участь у конкурсних торгах на відбір підрядника для реконструкції та ремонту амбулаторій на Волині мають ще 30 днів для подачі пропозицій.

При розгляді звернень учасників тендеру «Реконструкція та капітальний ремонт приміщень під амбулаторії загальної практики-сімейної медицини, 31 об'єкт (1 фаза)» під час засідання комісії з відбору консультантів, товарів, робіт та неконсультаційних послуг для проведення закупівель у рамках Субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області» присутні прийняли рішення щодо продовження граничного терміну подання цінових пропозицій.

У січні 2017 року від двох потенційних учасників закупівлі NCB-W-6.1.1 «Реконструкція та капітальний ремонт приміщень під амбулаторії загальної практики-сімейної медицини, 31 об'єкт (1 фаза)», оголошеної  наприкінці листопада 2016-го, отримано листи, в яких обидва просять продовжити граничний термін подання пропозицій. Окрім цього, в одному з листів були ще додаткові запитання щодо надання роз’яснень до тендерної документації цього пакету закупівель.

Важливо, що 6 січня 2017 року вже відбулась нарада профільної експертної робочої групи. Вона рекомендувала продовжити термін закупівлі щонайменше на 30 днів. Тож, обговоривши  прохання, висловлене у листах, та пропозиції присутніх, члени комісії погодилися збільшити час для подання пропозицій.

Щодо власне пакету закупівель NCB-W- 6.1.1 уточнюємо, що 31 об'єкт поділили на 5 лотів. Й учасники торгів можуть подавати тендерні пропозиції на один або кілька з них. Конкурсні торги будуть проводитися за процедурами національних конкурсних торгів відповідно до Керівництва Світового банку. Зацікавлені особи можуть отримати подальшу інформацію та ознайомитись з тендерною документацією в управлінні капітального будівництва Волинської ОДА.

Члени групи управління Субпроектом сподіваються, що охочих освоїти кошти позики Світового банку, взявши участь у тендері на проведення робіт із реконструкції та ремонту приміщень під амбулаторії, буде достатньо для створення здорової конкуренції. А це, своєю чергою, дозволить обрати виконавців, які максимально ефективно виконають заплановане.

Із переліком об’єктів, реконструкція/капітальний ремонт яких здійснюватиметься на І етап впровадження (2016-2017 роки) можна ознайомитися тут.

Зокрема, у селі Забужжя Любомльського району відремонтують (на І етапі впровадження проекту) будівлю пришкільного інтернату ЗОШ І-ІІІ ступенів під амбулаторію загальної практики сімейної медицини.

Куснищанську амбулаторію загальної практики сімейної медицини ремонтуватимуть на ІІ етапі впровадження.


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024