Побачив світ літературно-мистецький альманах «Променади Любомля»

11 Січня 2017, 08:40
2570

У кінці грудня минулого року у волинському видавництві «Вежа-Друк» побачив світ літературно-мистецький альманах «Променади Любомля», в якому надруковані твори мешканців Любомля та району: авторів старшого та середнього покоління, студентської молоді та юних талантів місцевих шкіл.

Про це повідомила у групі Любомльський край Юлія Хвас.

Ілюструвала колективний збірник молода любомльська художниця Оксана Богута.

1


Серед авторів опублікованих творів наші земляки-сучасники: Ілона Жовта (Ковтач), Іван Котович, Наталка Котович (Рябова), Валентина Лютик, Тетяна Мартинюк, Ангеліна Мосієвич, Богдана Романюк, Ольга Сінькова, Михайло Склянчук, Володимир Філіпчук, Юлія Хвас, Анастасія Шнайдер, Вікторія Вигнанчук, Дарина Дігтярук, Марина Доротюк, Катерина Кліщук, Тетяна Крижук, Ольга Мариньоха, Мирослава Маслянка, Надія Семенюк.

Авторські задуми реалізовані у різножанрових поетичних і прозових текстах.

Є у збірнику і тонка лірика почуттів, і пейзажні мотиви, літературне відтворення побутових та святкових моментів, актуально-гумористичні та патріотичні вірші, оповідки та роздуми.

Книга розрахована на широке коло читацьких зацікавлень і своїм змістом дає можливість відчути атмосферу мистецького життя Любомльського краю.


Видати окремим альманахом зібрані і впорядковані матеріали фінансово допомогла Любомльська міська рада.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром