1 січня 2017 року на Любомльщині народилося три дівчинки

04 Січня 2017, 10:42
Першою у новорічну ніч щасливе поповнення сталося в подружжя Кравчуків із Любомля 2821
Першою у новорічну ніч щасливе поповнення сталося в подружжя Кравчуків із Любомля

Незважаючи на вихідний, працівникам пологового відділення Територіально-медичного об’єднання Любомльського і Шацького районів не було коли святкувати і відпочивати, адже до них тричі прилітав лелека, який приніс чудових дівчаток.


Першою у новорічну ніч о 00.45 год. щасливе поповнення сталося в Ірини та Геннадія Кравчуків із Любомля. Породілля народила маля вагою 4025 г, ріст – 56 см. У подружжя це вже друге дитя. Вдома з нетерпінням на сестричку чекає 7-річний братик.

Читайте також: «У Любомлі першою у Новому році народилася дівчинка».

«Я ще наготувала на Новий рік, відпочила і 1 січня приїхали з чоловіком народжувати, – розповідає друга породілля Оксана Куцик із Римачів. – Чекали поповнення на Василя, та малеча попросилася раніше».

Ще одна дівчинка у перший день нового року народилася у Людмили та Валерія Маркусів із Нудиж. Їхня первістка теж захотіла на світ на кілька днів раніше запланованого терміну.


«Хай Бог обдарує ваших донечок доброю і щасливою долею, а вам дасть сили та наснаги виховати їх щирими українками та патріотами свого краю. Бажаю, щоб це було перше й останнє перебування вашої малечі в лікарні», – зі словами привітань звернувся до породіль голова райдержадміністрації Микола Пархомук.

«Відвідування новонароджених у перші дні нового року дарують особливі враження та особливі почуття. Всім серцем відчуваєш – це наше майбутнє, надія і радість. Здоров’я вам, достатку, благополуччя, хай у ваших родинах завжди лунає сміх і здійснюються найзаповітніші мрії», – побажав голова райради Микола Сушик.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром