«Ягодин»: собака Кенді винюхала наркотики в «Мерседесі»

23 Грудня 2016, 18:33
1605 Джерело: dpsu.gov.ua

З четверга на п’ятницю, 23 грудня, в міжнародному пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону виявили порошок білого кольору, попередньо амфітамін, який заховали у задньому бампері автомобіля.

Повідомляє прес-служба прикордонників.

Автомобіль «Мерседес» польської реєстрації під керуванням 60-річного громадянина України, мешканця Тернопільської області, в якому також перебувала 59-річна жінка, прибув для оформлення на в’їзд в Україну.


За наявною інформацією про можливе перевезення наркотичних засобів через кордон, яку отримали прикордонники у результаті співпраці з польськими колегами, ініціювали проведення поглибленого з митниками огляду транспортного засобу та речей громадян.


Слід додати, що відразу після направлення автомобіля до місця поглибленого огляду у пасажирки піднявся тиск та їй викликали карету швидкої допомоги.

Під час перевірки прикордонний наряд із використанням спеціальної собаки Кенді, навченої на пошук наркотиків, виявив у задньому бампері «Мерседеса» поліетиленовий згорток із білою порошкоподібною речовиною вагою 21,9 грама.


Попередньо порошок, можливо, є амфетаміном, але остаточні висновки зробить експертиза.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром