У Старовойтово викрили гральний бізнес

20 Грудня 2016, 20:22
2343

Працівники Управління захисту економіки у Волинській області спільно зі слідчими Головного управління Національної поліції в області за процесуального керівництва Ковельської місцевої прокуратури викрили інтерактивний клуб в якому, всупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», надавалися послуги у сфері грального бізнесу.

Слідчі проводять досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.203-2 КК України.

Повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

16 грудня працівниками УЗЕ у Волинській області спільно зі слідчими ГУНП за процесуального керівництва Ковельської місцевої прокуратури провели санкціонований обшук у приміщенні одного із розважальних закладів у селі Старовойтове, який функціонував під виглядом інтерактивного клубу.


Усупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» в інтерактивному клубі, з метою отримання прибутку та з обов’язковою умовою сплати гравцем готівкових коштів безпосередньо адміністратору даного закладу, надавались послуги в сфері грального бізнесу, шляхом доступу через мережу «Інтернет» до електронних (віртуальних) казино.

У результаті обшуку правоохоронці вилучили чорнову бухгалтерію та кошти на загальну суму 10 тисяч 300 гривень і 100 злотих Республіки Польща.


На даний час вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно та подальшого його направлення до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центу МВС України для проведення відповідних експертних досліджень.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024