Донька загиблого атовця мріє про ляльковий будиночок на день народження

16 Грудня 2016, 15:51
1855

Даринка Федчишин, донька добровольця «Правого сектора» Анатолія, який загинув у серпні 2014 року під Іловайськом, вважає, що Батьківщина для нас найдорожче, тому що за неї віддав життя її тато.

Про це йдеться на сторінці Фейсбук «Діти небесного легіону».

«Даринка Федчишин – дівчинка, яка через місяць відсвяткує 7-й день народження. Її з сестрою виховує мама Галина.

Даринка – дуже різносторонньо розвинута дівчинка. Цьогоріч вона пішла у 1-й клас однієї з Любомльських шкіл. Любить навчання, а також малювання. Навіть відвідує такий гурток. Крім того, нещодавно дівчинка почала навчатися грі на бандурі та зробила серйозні кроки в опануванні нотної грамоти. Ще вона б хотіла записатися на бальні танці.

Даринка полюбляє читати. Особливо їй сподобалася книга Ірини Цілик «Таке цікаве життя», яку вона нещодавно прочитала. Дівчинка зізнається, що вона дуже мріє побачитися з письменницею, познайомитися з нею ближче, поспілкуватися.

Коли Даринка з мамою та сестричкою були у Польщі, дівчинці дуже сподобався тамтешній Аквапарк. А взагалі вона дуже хоче колись побачити, як виглядає океан.

Найбільш зворушливо 6-річна дівчинка говорить про Батьківщину: 

«Україна для мене – це рідна земля, де я народилася і ростиму. Це моя Батьківщина і вона дуже-дуже гарна. Я вважаю, що Батьківщина для нас найдорожче, тому що за неї віддав життя мій тато».
Даринка дуже любить свою сестричку Віку. Каже, попри те, що кожна має багато своїх іграшок, є в них і спільні. 

Сестрички люблять обмінюватися одягом для ляльок. До слова, саме будиночок для ляльок хотіла б отримати Даринка на свій день народження.

Крім того, сестрички Федчишин були б раді листуванню, бо хочуть мати багато вірних та щирих друзів. Не відмовиться сім’я й від матеріальної допомоги. 

Мама дівчаток Галина змушена працювати на двох роботах, аби забезпечувати донькам гідне життя. Зараз у Даринки є потреба в теплих штанах та кофтинках. Також дівчинці потрібен спортивний костюм. Усі охочі можуть долучитися до забезпечення цих потреб і здійснення мрії дівчинки про ляльковий будиночок». 
 

КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ:
Федчишин Даринка – невдовзі 7 років (13.01.2010).
Ріст:130; Розмір взуття: 31-32. Розмір М.
Омріяний подарунок: будиночок для ляльок.

Коментарі
25 Грудня 2016, 17:02
Даринка уже отримала свій омріяний подарунок! <br/>щиро дякуємо за відгук та підтримку дорогим благодійникам!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024