Любомльські двійнята – переможці обласного дитячого конкурсу

10 Грудня 2016, 19:01
2613 Джерело: schoolofluboml2

У Луцьку змагалися близнюки. Конкурс-фестиваль талантів «Схожі на всіх і не схожі ні на кого» відбувся в Палаці культури міста.

Про це повідомляє інформагентство Волинські Новини.

Директор Волинського державного центру естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів Оксана Дідик розповідає, що в Луцьку вже вдруге проводиться цей конкурс.


«За умовами нашого конкурсу з кожного району приїжджає одна пара діток. Цього року маємо 12 пар близнят та двійнят, а також одну трійню.


Змагання відбувалося у два тури. Спочатку учасники робили власну презентацію. Форму подачі себе ми не обмежували, це може бути відеопрезентація чи зі сцени. Другий етап – показ талантів», – говорить директор.

За результатами конкурсу призові місця учасники розділили так:

І місце зайняли Іван та Максим Бакаї, учні загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 Ковеля, Іванна та Марія Христинець, вихованки Будинку дитячої та юнацької творчості м. Берестечка Горохівського району.

ІІ місце здобули Тетяна та Ольга Куниці, вихованки Камінь-Каширського Будинку дитячої та юнацької творчості, Богдан та Максим Левицькі, учні Луцького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів – правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою».

ІІІ місце вибороли Анна та Владислав Склянчуки, учні Любомльської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2, Ангеліна та Анастасія Слісаруки, учениці Володимир-Волинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 ім. А.Кореневського.

2

1

1


Переможці отримали призи, серед яких срібні прикраси, іграшки та побутова техніка.











 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром