Любомль: відбувся урочистий захід з нагоди відразу трьох державних свят

07 Грудня 2016, 22:22
1849

У вівторок, 6 грудня, в Любомльському районному будинку культури відбувся урочистий захід з нагоди трьох державних свят: 5 грудня відзначали Міжнародний день волонтера, 6 грудня – День Збройних сил України, 7 грудня – День місцевого самоврядування.

Слова вітань линули від голів Любомльської РДА Миколи Пархомука та райради Миколи Сушика, а також мера міста Романа Ющука.




За вагомий внесок у розбудову та захист держави і з нагоди професійних свят вони нагородили депутатів різних рівнів, сільських голів, секретарів рад, представника військкомату, двох волонтерів.








Прикро, що у 25-річницю Збройних сил України, а саме 6 грудня відбувався захід, високопосадовці не відзначили жодного учасника АТО. Хоча хлопці, як ніхто інший, у цей день заслуговували на увагу.


Лише хвилиною мовчання вшанували пам'ять семи загиблих Героїв Любомльщини.

А військовий комісар Любомльського об’єднаного районного військового комісаріату Роман Гузь від імені представників Збройних сил України подякував бійцям за те, що обороняли і продовжують стояти на варті кордону України.


Цікавий обмін грамотами відбувся між Романом Ющуком та Ігорем Гузем: на 25 річницю незалежності України мер відзначив Ігоря Володимировича, а в переддень місцевого самоврядування нардеп – Романа Васильовича.


Після офіційної частини працівники РБК підготували концерт. Незважаючи на напівпорожній зал, артисти співали з душею та з оптимістичним настроєм.



Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024