У Вишнівській школі готуватимуть з любов’ю для бійців в АТО

04 Грудня 2016, 14:32
2318

У Міжнародний день волонтерів учителів, школярів та всіх небайдужих жителів Любомльщини запрошують незабутньо та з користю розпочати робочий тиждень.

У понеділок, 5 грудня, о 15.00 годині у шкільній їдальні будуть крутити голубці, ліпити пельмені та вареники.

«Уже неодноразово у Любомльському ліцеї готують різні смаколики для бійців на Схід. У нашому селі теж є багато справних господинь, які виявили бажання й у себе на місці започаткувати таку хорошу традицію», – розповів про задумане голова Любомльської громадської організації ветеранів та учасників АТО «Миротворець» Олександр Лисенко із Вишнева.

Сашко просить небайдужих місцевих жителів долучитися до цієї справи, а також запрошує всіх охочих не соромитися і приходити на своєрідний кулінарний вечір.

Велике прохання брати з собою: борошно, рис, картоплю, фарш, сало, цибулю, моркву, капусту, качалку, пластмасові відерця. А діткам – фломастери та маркери, щоб було чим розмалювати відра.

Уже наступного дня приготовлену смакоту місцевий волонтер Олександр Положевець повезе на Схід нашим захисникам.

Організатори кулінарних посиденьок запевняють, що буде весело та цікаво.

Довідки за тел. 068-0401688.

До речі, у гостей буде унікальна можливість побувати на сучасному спортивному майданчику, а також стати учасниками безкоштовної фотосесії, яка відбуватиметься на шкільній кухні.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024