Чим сьогодні займається екс-депутат облради Володимир Латковський

26 Листопада 2016, 11:50
3101

Минув рік після обрання нового депутатського складу Волинської обласної ради. Місця у сесійній залі стало менше, кількість мандатів скоротили, а деякі партії перестали існувати. Багато колишніх обранців не змогли туди повернутися та відійшли від політичних справ

Про те, чим сьогодні займається екс-депутат від Любомльського району Володимир Латковський та як проходить життя поза «кораблем» Волиньради», дізнавалося ділове видання Волині «Конкурент».

Свого часу Володимир Латковський працював робітником та водієм у різних структурах та організаціях. У 1978 році він покинув Україну та відправився заробляти на життя до Якутії. Повернувшись до рідної країни, чоловік зайнявся бізнесом та вирішив випробувати себе в ролі політика, ставши депутатом Волинської обласної ради.

Як виявилося, колишній обранець громади перебуває за кордоном та сподівається повернутися до рідної домівки в перших числах грудня. У будь-якому разі значна географічна віддаленість не завадила йому поспілкуватися з «Конкурентом» і розповісти про свою «постмандатську» діяльність.

«Я такий собі маленький підприємець, маю техніку та займаюся вирубкою лісу. Повірте, робота не дуже приємна, забирає багато сил. Ще й з розрахунками виникають проблеми», – розповів чоловік.

Колишній депутат зауважив, що постійно слідкує за роботою Волинської обласної ради та регулярно спілкується з чинними обранцями громади.

«Не хотів би їх оцінювати, але знаю, що хлопці там трішки між собою сперечаються», – поділився думкою екс-обранець.

Латковський зізнався, що ще має бажання поборотися за місце у «капітолії» та виконати черговий «політичний забіг».

«Я вам скажу таке: хочеться спробувати знову. Якщо здоров'я не підведе, піду ще один раз», – резюмував діяч.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром