Поіменний список депутатів-прогульників Любомльської райради

23 Листопада 2016, 11:47
2308

Голова районної ради Микола Сушик надав список депутатів, які несумлінно ставляться до виконання своїх обов’язків, не відвідують пленарних засідань, постійних комісій.

Отже, після виборів на сьогодні відбулося 12 сесій райради 7-го скликання. Найбільше їх без поважних причин проігнорували обранці від Аграрної партії. Їхня явка склала 67%. П’ять сесій прогаяв Богдан Малиновський, чотири – Сергій Боярчук, три – Василь Криницький.

75% склала явка депутатів від ПП «Наш край». Відзначилися депутати Анатолій Бортник, який пропустив 5 сесій, чотири засідання оминув Роман Довженко, три – Анатолій Коц. Лише Оксана Дудко, лікар за фахом, не пропустила жодної сесії. Який приклад для чоловіків-колег, коли жінка встигає і основну роботу вести, і про громадське дбати.

Забудькуваті, несерйозні слуги народні є і в інших депутатських групах. Наприклад, Михайло Зламанюк (Радикальна партія О. Ляшка) пропустив 3 сесії; п’ять – Іван Устимук (ПП «Українське об’єднання УКРОП»), три – Тарас Остренко (ВО «Свобода»), інші мають по одному, два пропуски.

Із 34 депутатів ради лише п’ятеро по-чесному і відповідально виконують свої громадські обов’язки. Це Микола Сушик, Іван Дігтярук, Юрій Фініковський, Микола Троць, Оксана Дудко. Вони не прогуляли жодного пленарного засідання. Не забувають відвідувати і засідання постійних депутатських комісій.

В апараті райради резонно вважають, що коли людина випадково потрапила у списки кандидатів у депутати від якоїсь партії, то дуже легко помилку виправити. Треба набратися мужності скласти мандат. На вільне місце прийде, згідно виборчого законодавства, наступна особа за списком. Можливо, нові депутати ретельніше виконуватимуть свої обов’язки.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром