Водію, який збив на смерть дитину, присудили 4 роки

22 Листопада 2016, 20:10
1474

Прокуратура Волинської області відстояла у суді апеляційної інстанції покарання 31-річному мешканцю села Куснище, який увечері 24 квітня 2015 року, рухаючись автодорогою Київ-Ковель-Ягодин з Ягодина до Любомля, скоїв наїзд на 6-річного хлопчика.

Внаслідок ДТП дитина отримала травми, не сумісні з життям, – інформує прес-служба прокуратури області.

Чоловік визнав свою вину та розкаявся у вчиненому.

Вироком Любомльського районного суду 1 серпня 2016 року його було визнано винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого (кримінальне правопорушення, передбачене ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України), та призначено покарання у виді 4 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 1 рік.

З таким вироком суду засуджений не погодився та оскаржив його у апеляційному порядку.

Проте апеляційний суд Волинської області, дослухавшись до доводів прокурорів, залишив рішення суду першої інстанції в силі.

Коментарі
26 Листопада 2016, 00:33
Ганьба! панове судді і прокурори,простого чоловіка ,який став жертвою обставин, засудити на 4 роки,а батькам загиблої дитини,які в той день були в нетверезому стані і не дивились за дітьми,ще й компенсацію виплатити.Прийде час і вас,продажні служителі Феміди, посадять пожиттєво.Хоча четвертувати вас всіх було б набагато гуманніше і справедливо.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром